keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

#ravintolamestari vol.2

LAURI, TERASSIN VAALEA KESÄKOLLI


"Samanhenkiseen porukkaan on ollut helppo sopeutua"
Isä Camillo on tunnettu hurjan ihanasta ja tunnelmallisesta kesäterassista. Se pyöräytetään käyntiin aina heti kelien lämmetessä, viimeistään vappuna, olipa sitten keliä tai ei.

Kesäterassilta löytyy paitsi juomapuolta jokaisen makuun, myös herkullista ruokaa ammattitaitoisen ja rempseän henkilökunnan saattelemana!

Tänä kesänä olemme saaneet ravintolamestari-perheeseen uuden jäsenen, terassin kesäkollin ja myös Isä Camillon miesmallina tunnetun Lauri Miettisen.
Hän on vimpan päälle oman tyylinsä omaava baaripekka, joka ei pelkää uusia haasteita. 
A la Carte- tarjoilu olikin uusi sellainen, mutta rohkein mielin uutta kohti, eiks je?!

 ”Vaikka aloitin työt vasta hetki sitten, on kaikki lähtenyt mahtavasti käyntiin. Tuntuu kuin olisi ollut talossa jo iät ja ajat enkä tarkoita tällä sitä että ois aika vaihtaa paikkaa” juttelee Lauri ja hymyilee vähän silleen vienosti.

”Samanhenkiseen porukkaan on ollut helppo sopeutua. Jengi ja  työilmapiiri on joustavaa ja ymmärtäväistä. Teen kahta työtä eikä vuorojen sumpliminen ole tuottanut ongelmia".

Terassin menoon Lauri tuo hyvää ja rentoa meininkiä pilke silmäkulmassa hyväntahtoisella ja ihanalla hölmöilyllä höystettynä. Tästäkös työkaverit tykkää! Juoma kuin juoma taittuu tuosta vain käden käänteessä, ammattimaisin ottein.

Kauniimpaa osapuolta edustavat kaunokaiset saavat tuta Laurin coolin charmin kylmän juoman ohessa. Oikeasti naiset vie vielä nuorelta mieheltä "jalat alta ja kissalta kielen”. Onneksi muutamalla kikalla saa peitettyä ujostuksen. Pieni hymy ja sellainen kiva silmänisku auttaa, vaikka muuta ei suusta saisi tulemaan kuin ”kiitos". ;)

"Täytyyhän tuota kesän tippikippoakin koittaa yrittää kasvattaa" kertoo Lauri virnistellen.

Kesähän se on miehen parasta aikaa, vai miten sitä kerrotaan. Laurin mieleen se ainakin on samoiten päin. Parhaita hetkiä viime kesänä olikin juuri ne parit illat kun ei oltaskaan. Ei tarvitse miettiä kelloa eikä velvotteita.

"Ne on ne hetken mitkä jää oikeasti mieleen".

Kun kuitenkin on kyseessä Camillon oma Man Model niin oli pakko kysäistä, että mikähän se mahtaa olla herrasmiehille paras tyylivinkki kesäksi?

"Kasvattaa sarkastiset hipster- viikset!".

Jää nähtäväks tuleeko loppukesästä kaduilla vastaan charmikkaita viiksivalluja!

Mikä teidän lukijoiden mielestä on se paras tyylivinkki tälle kesälle sukupuoleen katsomatta? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti