Pikkujoulut etänä - kotona tai toimistolla

Monessa yrityksessä ollaan parhaimpaan pikkujouluaikaan siinä tilanteessa, että perinteiset, monen kymmenen tai sadan hengen pikkujoulujuhlat ravintolassa eivät ole realistinen vaihtoehto. Tämä näkyy myös Ravintolamestareiden kot’ Kuopijossa. Varaustilanne on näyttänyt tätä trendiä ravintoloidemme osalta jo loppukesästä saakka. Syksyn aikana moni yritys ja yhteisö on perunut isot pikkujoulujuhlat perinteisellä kaavalla ravintolassa.

Vaikka vajaat varauskalenterit eivät olleet toivottu tilanne ravintoloissa, olimme kuitenkin realistisia ja teimme varasuunnitelman hyvissä ajoin. Kevään lockdown pakotti luomaan uusia toimintatapoja tuottaa vieraillemme Kuopion Maukkaimpia Elämyksiä. Uusia toimintatapoja olivat mm. esivalmistellut illallispaketit, jotka asiakkaamme voivat viimeistellä kotona ja nauttia korkealaatuisesta ravintolaruoasta kotioloissa. Myös ravintolasta noudettavat illalliset ja lounaat ovat tulleet jäädäkseen.

Syksyn aikana olemme kehittäneet illallispaketteja edelleen ja tällä hetkellä Kokous- ja juhlatalo Kuopion Klubin #kalsarigroumet -illallispaketti edustaa tuotteen toista sukupolvea. Esivalmistelluiden ruokalajien ja viimeistelyohjeiden lisäksi pakettiin kuuluu servetit ja tunnelman varmistamiseksi kruunukynttilä. Valitettavasti lainsäädännön vuoksi emme voi (ainakaan vielä) sisällyttää viinejä illallispakettiin kotiin vietäväksi. Tarjoamme kuitenkin tarvittaessa konsultaation viinien osalta, mikäli nautinnon haluaa tuoda entistä lähemmäksi ravintolakokemusta. Alkon valikoimasta suositellut viinit valitaan aina menulle sopivaksi ja kukkarolle ystävälliseksi.

Puijon Majan puoti
Perinteiset lahjakortit ja Maukkain Elämys-herkkulahjat pysyvät tietysti mukana Ravintolamestareiden valikoimassa. Lahjakortti on loistava vaihtoehto muistaa henkilöstöä tai yhteistyökumppaneita perinteisen juhlan sijaan ja kustannuksen voi määritellä vaikka suoraan peruuntuneen pikkujoulujuhlan mukaan. Omista sekä paikallisten yhteistyökumppaneiden tuotteista koottu Maukkain Elämys-lahja on myös loistava vaihtoehto muistaa läheisiä. Puijon Majan puodista löytyy myös monta  joululahjavinkkiä paikallisten käsityöläisten ja tuottajien valikoimista.

Vaikka ajat ovat poikkeukselliset, ei pikkujouluja tarvitse jättää missään nimessä väliin. Ravintoloissamme on edelleen turvallista asioida pienemmillä seurueilla. Moni yritys onkin vaihtanut isot pikkujoulut oman tiimin kesken pidettäviksi pienemmän porukan juhliksi. Turvavälit pidetään edelleen kunnossa, ja isommallekin ryhmälle löytyy esimerkiksi Peräniemen Kasinolta tai Kuopion Klubilta tarpeeksi väljät tilat, joissa etäisyyksissä voi pitää huolta. Ja jos ravintolassa vietetty pikkujoulu ei ole tänä vuonna vaihtoehto, niin kotona tai toimistolla nautittu #kalsarigourmet-illallinen hyvässä seurassa voi olla oikein mukavaa vaihtelua.

Kalsarit jalkaan, lahjakortti taskuun, turvavälit kuntoon tai Maukkain Elämys-lahja käteen ja pikkujoulun viettoon!


Toomas Tuovinen
Myyntipäällikkö

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vuoden Savon Nainen 2021

Ähkyn voi saada vastuullisuuden toitottamisestakin, eli kuinka kertoa hyvistä teoista

Italian tuliaisia