tiistai 21. kesäkuuta 2016

#ravintolamestari starttaa!


Tervetuloa tutustumaan Ravintolamestareiden mahtavaan henkilökuntaan!
Rehellisiä tarinoita ihmisistä eli meistä, Ravintolamestareista, ravintola-alasta sekä sen
vastapainosta.


Repa - Vuoden Ravintolamestari 

Repa, ravintolamestari vuodesta 1999.
Meidän Reijo ansaitsee olla ensimmäinen esiteltävä, koska hän on  Repa - Vuoden Ravintolamestari, jokapaikan handyman ja talonmies jantunen. Valitsemme joka vuosi keskuudestamme Vuoden Ravintolamestarin. Hän on panoksellaan tehnyt asiakkaidemme ja henkilökuntamme arjesta paremman.


Repalta ei koskaan jää levvee hymy ja tervehdys sanomatta kun työkaverin kohtaa. Repalla on aina hetki aikaa turista kussakin yksikössä kollegoiden kanssa kahvikupposen äärellä.

"Hyvin kiireisesti ja työntäyteisesti on kevät ja
alkukesä lähtenyt kulkemaan", kiittää Repa kysymästä.

Ravintola Mustan Lampaan kautta vuosituhannen taitteessa
ravintolamestareille eksynyt Reijo a.k.a. Repa (näin meidän kaikkien kesken) on Ravintolamestareiden tietopankki. Repa on ainut Ravintolamestareiden työntekijä, joka työskentelee viikottain jokaisessa yksikössä ja tietääkin aina mitä missäkin on meneillään. Vastaus arjen pohdintoihin tulee aina kuin apteekin hyllyltä ja tieto kulkee kuin siivillä seitsemän yksikön välillä.

"Se on sellaista yhdessäoloa ilman työpaineita".

Työtehtäviä Repalta löytyykin laidasta laitaan; catering -kuljetuksista vaikka avuksi iltaserviisiin, jos niikseen sattuu.

"Ravintolamestareiden yhteishenki tuo hyvää mieltä ja aina voi luottaa mikäli apua tarvitaan puolin ja toisin", hymyili Repa työyhteisöstä kysyttäessä.

Mutta mikä tuo tittelin Vuoden Ravintolamestari? "Täytyy kysyä henkilökunnalta." Ja mehän se tiedetään! Vuoden Ravintolamestari on aina iloinen, äärimmäisen ahkera, auttaa hädässä kuin hädässä ja jaksaa kuunnella kaikki päivän ilot ja murheet.

Hauskoja työhetkiä on Repan tarinoissa riittämiin, mutta erityisesti mieleen jäi hetki Mustassa Lampaassa, kun asiakkaan kanssa kielimuuri pääsi yllättämään. Ei huolta hädässä! Jotenkin kummasti ne asiat aina kuitenkin vaan selviää, vaikka kumpikin puhuu toiselle pelkästään omaa äidinkieltään.

Parhaiksi työpäiviksi Repalla valikoitui Lampaan
talkoohetket, joissa paiskitaan menemään yhteisen hyvän vuoksi!

Kuvat Pavel Kasinski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti