perjantai 3. kesäkuuta 2016

Korvaboosti festivaali Pannuhuoneella 27.-28.5.2016


Rölli räppää
Kuopiossa järjestettävän urbaanin rytmimusiikin kaupunkifestivaali Korvaboosti käynnistyi Pannuhuoneen terassilla paikallisen Funkkaa Taikka Kuole –kollektiivin voimin perjantaina 27.5.2016. Sää ei ollut mitä mainioin, melko kolea, mutta se ei savolaisen leppoisaa meininkiä haitannut.

Levyjä pyörittelivät DJ:t RR, KK ja Juicy L. Ohjelmassa oli myös MC Röllin (Niko Nova) hostaama Open Mic –freestyle sessio.

Lauantaina terassin äänentoistoa pystyteltiin ja baaria valmisteltiin taas pilvisessä säässä. ”Toivottavasti edes illalla paistaisi” –kuului monen suusta. Kun Pannuhuoneen ovet avattiin ja Tuuttiksen Räp-Visa saatiin alkamaan, pilvet väistyivät auringon tieltä ja hymy nousi festivaalikansan naamoille.

Tuuttimörkö ja visailun palkinto

Seuraavana lavalle nousi Tuuttimörkö, joka nyökytti yleisön päitä settinsä loppuun asti. Meininki kohillaan! Ilta kääntyi yöksi DJ-musiikin tahdissa, jonka letkeistä rytmeistä aina valomerkkiin asti vastasivat DJ:t This Charming Man, sekä Juicy L.
Tuuttimörkö korkkasi uuden lavan

Yhtä vuotta lukuun ottamatta Pannuhuoneen suuri katettu terassi on toiminut viisivuotisen festivaalin lungeimpana loungena. Korvaboostien myötä terassin uusittu, korkeampi lava päästiin korkkaamaan, ja toteamaan toimivaksi.


Aurinko keräsi Snellmanin puistoon porukkaa mukavasti
Se on kesä nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti